Creare Aplicatii Web

creare aplicatii web

Creare Aplicatii Web – Dezvoltare Site Web – Webidia

Ai o afacere si iti doresti sa dezvolti cifra afacerii? Atunci cel mai potrivit lucru pentru tine este crearea unei aplicatii web care sa iti ajute afacerea sa  fie gasita de catre clienti cat mai rapid! Cu Webidia, acest lucru nu este o problema. Echipa noastra de specialisti te va ajuta sa ai aplicatia web pe care ti-o doresti, cu toate functionalitatile. Fie ca este vorba de platforme web sau dezvoltare site web, noi iti sarim in ajutor cu super oferte!

Din moment ce crearea aplicatiei web personalizate este un proces complex, te vom ruga in primul rand sa ne furnizezi toate datele si dorintele pe care le ai in legatura cu acest proces. Iar apoi echipa noastra se va ocupa de toate aspectele. La sfarsit, vei avea aplicatia pe care ti-o doresti. 

Care este procesul de creare aplicatii web?

Pasul 1

Tu vii cu ideea, noi cu solutia - altfel spus, tu ne vei spune ce iti doresti cu adevarat, iar noi iti vom face o oferta personalizata nevoilor tale. Aceasta oferta va cuprinde atat pretul, cat si ceea ce iti putem oferi. Pentru a fi cat mai aproape de ceea ce vrei, trebuie sa ne furnizezi toate datele si detaliile afacerii si a ceea ce iti doresti.

Pasul 2

Dupa ce ne-ai dat informatiile necesare, alegem tipul de aplicatie pe care il vom face. Exista doua tipuri de aplicatii web in ceea ce priveste sistemul de operare: aplicatii android si iOS. In functie de clientii pe care ii vrei, te putem ajuta, alegand fie una fie ambele.

Pasul 3

Alegem un limbaj de programare si incepem munca. Din moment ce o aplicatie web dinamica necesita un volum mare de lucru, te vom ruga sa astepti deadline-ul pe care il vom stabili impreuna. De altfel, crearea unei aplicații web este un proces complicat si nu se poate realiza de pe o zi pe alta.

Pasul 4

Aplicatia ta este gata si o poti vedea, pentru a-i mai face, eventual, mici retusuri.

Avand in portofoliu o multime de baze de date, iti putem garanta ca, alegand sa lucrezi cu noi, faci alegerea potrivita. Dezvoltarea unei aplicatii web de la zero potrivita pentru afacerea ta este pasiunea noastra!

Creare Aplicatii Web si Dezvoltare Siteuri Web

Nu ezita sa te folosesti si de marketing online pentru a-ti creste afacerea! Pe langa dezvoltare siteuri web pentru aplicatii, servicii si ecommerce, oferim si optimizare seo. 

Ce inseamna fiecare dintre acestea?

  1. Creare site – Realizare site de prezentare sau ecommerce – pentru ca afacerea ta sa beneficieze de o imagine online cat mai placuta. Un site de prezentare este potrivit pentru site-urile de servicii sau aplicatii, iar realizare magazine online presupune faptul ca tu ai produse pe care vrei sa le vinzi si sa atragi clienti spre acest lucru. Da, in acest ultim caz iti recomandam creare magazin online. Dar si…
  2. Optimizare SEO si mentenanta site – pentru a reusi sa fii vizibil in fata potentialilor clienti, ai nevoie de marketing. Iar cel mai bun canal de marketing este Google. Iar dupa ce procesul este incheiat, noi vom reusi sa iti mentinem site-ul pe primele pagini, realizand servicii de mentenanta site. 

Pentru ca promovarea online este cea care iti va aduce popularitate si profit.

creare aplicatii web si promovare

Altfel spus...

Noi dorim sa iti oferim cea mai buna experienta atunci cand este vorba de creare aplicatii web personalizate, de aceea iti vom oferi rapoarte de ori cate ori consideri ca este necesar. Webidia este o firma de dezvoltare web completa, care te va ajuta sa iti construiesti reputatia si imaginea online, exact asa cum ai vrut! Majoritatea utilizatorilor aplicatiilor mobile de mancare comanda zilnic, spre exemplu. Daca ai o idee precum cea mentionata in exemplul anterior, sau orice alta idee, poti discuta cu noi oricand!

Dezvoltare Aplicatii Web - preturi promotionale

Pentru ca stim ca dezvoltarea aplicatiilor web poate fi costisitoare, noi iti vom pregati o oferta personalizata. Asa ca nu ezita sa ne contactezi! Indiferent de numarul sau tipurilor de aplicatii pe care le alegi sa le faci cu noi, iti promitem un pret pe care nu il poti refuza.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *